Over Van Rems Automaterialen

Van Rems Automaterialen in Alkmaar

Van Rems automaterialen is professioneel leverancier van nieuwe en gebruikte auto-onderdelen. Ons team van specialisten staat voor u klaar met goed advies en prima service. Wij hebben altijd een grote voorraad in huis. En we demonteren zelf onderdelen van exclusief Ford en Opel.

Wij zijn een echt familiebedrijf en een begrip in Alkmaar en omstreken. Ons bedrijf is in 1986 opgericht door Fred van Rems en wordt tegenwoordig gerund door zijn kinderen Diana en Wilfred van Rems. Ons team van vakkundige medewerkers biedt auto(schade)bedrijven en particulieren altijd dé oplossing voor professionele reparatie en onderhoud van hun auto’s. Wij staan voor hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

De service van Van Rems Automaterialen

Aan service geen gebrek bij Van Rems Automaterialen. Het is heel makkelijk om onderdelen te bestellen, zowel over de telefoon als online op de website. Er is een grote voorraad aan onderdelen van verschillende auto merken. Is het onderdeel niet aanwezig? Dan kan het vast en zeker besteld worden. Blijkt een bij ons aangeschaft onderdeel niet goed te zijn, dan nemen wij het - in de originele verpakking - weer retour.

Vindt u niet wat u zocht? Bel ons gerust, wie weet kunnen we u toch helpen! TEL: 072 540 8080

Winkelwagen